Opinia Timisoarei

Haos. Inapoi la sensul giratoriu de pe Cetatii fara semafoare, trafic restrictionat pe trei dintre cele mai mari artere din Timisoara si strazi inchise, pana la inceputul anului scolar

TIMISOARA. Nebunia in trafic va atinge noi cote, dupa ce primaria a decis sa mai inchida trei dintre principalele artere de circulatie din Timisoara.

Desi tot nordul orasului este deja paralizat din pricina santierelor de pe Cetatii, Gheorghe Lazar si Bogdanestilor, carora li se adauga mai recentele Lipovei si Lugojului, fie ca se lucreaza pe strazi, fie ca nu, Administratia Fritz a decis ca, exact cu o saptamana inainte de inceperea scolii, sa impuna noi restrictii in trafic.

CITESTE SI: Ultimul avertisment pentru italienii care construiesc Centura Sud la Timisoara, care au cerut intelegere. Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu anunta ca isi asuma rezilierea contractului, daca muncitorii nu se mobilizeaza

Astfel, chiar de sambata, 27 august, de la ora 7.00 dimineata, reprezentantii Primariei Timisoara anunta restrictii pe urmatoarele strazi:

– str. Gheorghe Lazar, pe tronsonul cuprins intre Calea Circumvalatiunii si bd. Cetatii
– Calea Sever Bocu, pe tronsonul cuprins între str. Sf. Apostoli Petru si Pavel – str. Divizia 9 Cavalerie
– Calea Dorobantilor, pe tronsonul cuprins intre str. Gheorghe Adam – str. Strandului

Practic, pe masura ce muncitorii vor decoperta tronsoane de drum, in respectivele zone se va circula cu dificultate.

CITESTE SI: Un ritm de realizare de cel putin 7% pe luna, promisiunea facuta ministrului Transporturilor Sorin Grindeanu de constructorul celei de-a treia descarcari de pe Autostrada Vestului la Timisoara. Foto 

Restrictiile vor fi impuse pana duminica, in 4 septembrie, la ora 24:00, si in tot acest interval, pe toate strazile perpendiculare pe aceste artere se va circula cu restrictii sau chiar vor fi complet inchise traficului rutier, in functie de evolutia santierelor.

Dupa ce mii de soferi s-au plans de modul in care se circula in intersectia dintre strazile Gheorghe Lazar si Cetatii, odata cu repornirea  semafoarelor, reprezentantii Primariei Timisoara anunta ca, cel putin pana in 2 septembrie, se revine la situatia de dinainte. Adica opresc iarasi semaforizarea, iar soferii vor urma regulile sensului giratoriu temporar.

 

Exit mobile version