Opinia Timisoarei

Handbalistii de la Poli Timisoara pierd nemeritat cu CSM Bucuresti. Esec dureros, pe teren propriu

TIMISOARA. Derby-ul etapei a 22-a a Ligii Nationale de handbal s-a disputat in sala Constantin Jude, acolo unde SCM Poli a intalnit CSM Bucuresti, vicecampioana si candidata la titlu si in acest sezon. Partida a fost palpitanta de la inceput si pana la sfarsit, si oricare dintre echipe se putea impune. Din nefericire pentru violeti, au facut-o oaspetii, la un gol, exact ca in tur. Astazi, bucurestenii s-au impus cu 26-25, dupa ce la pauza Timisoara avea 13-11.

CITESTE SI: Ce cosmar! Fotbalistele de la CFR Timisoara, invinse acasa de ultima clasata

Partida a inceput sub semnul echilibrului, cu un joc destul de fragmentat, dictat si de cele doua aparari agresive. Poli se desprinde prima la doua goluri, 8-6, reuseste sa faca si spectacol, mai ales in inferioritate cand reusita din aeriana a lui Lazarov si golurile lui Fenici fac ca diferenta sa creasca, 13-10, insa pana la pauza au mai inscris o data si oaspetii.

In partea secunda, CSM a inceput mai bine, a profitat de eliminarea lui Santeiu si s-a dus la doua goluri, 19-17. Banatenii revin, egaleaza la 22 si 23, au cateva sanse sa se desprinda, insa bucurestenii, mai maturi prin trioul Saurina-Humet-Novanc se desprind la doua goluri, 26-24. Banatenii cred insa in sansa lor pana in ultima secunda, insa nu reusesc egalarea, iar vizitatorii se impun la un gol diferenta, 26-25.

Chiar daca echipa lui a pierdut, capitanul gazdelor, Cristian Fenici, a fost cel mai bun jucator de pe teren, el reusind 7 goluri. Pentru Poli au mai inscris Marjanovic – 6, Lazarov – 4, Furak 3, Paius, Santeiu, Stefan, Simovic si Milosevic – toti cate un gol.

Etapa viitoare programeaza un alt joc dificil pentru Poli, acasa, cu Odorhei, in intermediara de miercuri.

Exit mobile version