Opinia Timisoarei

Handbalistii de la Poli Timisoara au invins Vasluiul in faza a doua din playoff. Meciul decisiv se joaca in Moldova

TIMISOARA. SCM Politehnica Timisoara a egalat situatia la meciuri in duelul cu HC Vaslui, in lupta pentru locurile 5-8 in Liga Nationala de handbal masculin. Meciul al treilea al acestei intalniri se va juca la jumatatea lunii mai.

CITESTE SI: Explozie intr-un bloc de locuinte, in Banat! 2 oameni raniti si 20 evacuati! 

Poli a inceput mai slab intalnirea de pe teren propriu cu Vasluiul, dupa ce ratat o lovitura de la 7 metri prin Marjanovic, si a fost condusa cu 3-1. Oaspetii au ramas la timona partidei pana la jumatatea primei reprize, cand Filip Lazarov a adus formatia timisoreana in avantaj, 8-7. Din acel moment Poli s-a distantat pe tabela, iar la pauza, timisorenii conduceau cu 16-11.

CITESTE SI: Lovitura pe Stiinta! ASU Poli Timisoara invinge liderul din liga secunda 
Alb-violetii au continuat evolutia buna si in partea secunda, iar dupa noua minute au stabilit si diferenta cea mai mare din aces meci, opt goluri, 22-14. Cu opt minute inainte de final, oaspetii au reusit sa reduca diferenta la patru goluri, insa polistii s-au aparat bine si in cele din urma s-au impus cu 33-28. Poli a incheiat partida cu un jucator mai putin, dupa ce Santeiu a fost eliminat cu 15 secunde inainte de final, dar si cu trei lovituri de la 7 metri ratate.

Cel mai bun marcator timisorean a fost Filip Lazarov, autor a noua goluri. Celelalte goluri au fost reusite de Milosevic – 7, Lasica – 5, Fenici – 4, Marjanovic – 4, Santeiu – 3 si Stefan – 1.

A treia intalnire dintre SC Politehnica si HC Vaslui este programat in 13 mai, pe terenul oaspetilor din aceasta intalnire

Exit mobile version