Opinia Timisoarei

Haite de caini pe strazi, intr-o comuna de langa Timisoara. Localnicii sunt disperati

TIMISOARA. Situatie grava la Sanmihaiu Roman. Locuitorii comunei de langa Timisoara au ajuns la disperare din pricina cainilor fara stapan ori lasati liberi pe strazi.

Oamenii spun ca au facut nenumarate sesizari la primarie, insa nu s-au luat masuri.

CITESTE SI: Au pus lacatul pentru o vreme pe aproape 40 de restaurante, fast-food-uri, patiserii ori unitati din supermarketuri. Au curs controalele OPC la Timisoara si in judet

Pe strada vizavi de profi sunt iar o gramada de caini, sar la oameni care trec cu bicicleta, nu se ia nicio masura pana nu se intampla o nenorocire…..atunci este prea tarziu…

Si in Utvin pe strada de langa pod, pe pod-pista de biciclete la fel. Nu putem iesi cu copiii cu bicicletele de frica cainilor.

Am făcut și eu sesizari tot anul trecut și nimic pana acum, asta după ce am fost atacată de un câine când eram la plimbare cu baiatelul in vârsta de 2 ani, cu tricicleta, și gravida in 7 luni, abia am reușit sa scap😞 Cred ca cei de la primărie așteaptă sa se întâmple o tragedie sa se facă ceva…
As ruga pe cei care le dau câinilor de mâncare sa se pună in situația noastra puțin, ca si rezolvare sa-i ia in custodie in propria curte.

Langa strada noastra o vecina isi tine toti cei 4 caini constant in strada in fata portii. Daca treci pe acolo si te latra sau se iau dupa tine, femeia tine sa te asigure ca nu musca. Eu o intreb: ea ar paria pe asta, daca ar fi in locul trecatorilor care mai sunt si cu copii? Am facut sesizari la primarie si cainii sunt tot acolo, de ani de zile. Pe unii doar amenzile ii civilizeaza, dar aici nici pe astea nu le aplica nimeni.

Dacă o persoana va fi mușcată sau, doamne ferește, mai rău de așa ceva primăria sigur va răspunde. Au fost făcute nenumărate sesizări în privința asta. Vad ca nu se ia încă nici o măsură. Satul este plin de câini pe toate străzile.

Din păcate 99% au picat din mașinile orășenilor care, când au văzut că nu mai pot să-i îngrijească și că au probleme cu vecinii de apartament, i-au băgat la portbagaj și în primul sat, comuna… debarcarea. Ehehei, daca ai vedea pe drumul Sacalazului câți câini ajung zilnic.”

Confirm, aceeași problema in zona cu livada.
Sunt in haita, alerga după masini si persoane🤬( a sarit la sora si nepoțica mea, noroc ca am auzit si am putut interveni)
Astfel de situații se pot termina tragic😡”

Aveți dreptate, chiar câinii din poză, 9 la număr, sunt acuma pe strada cu magazinul lui Oli și cea care duce spre parc.
Am fost la magazin și doi dintre ei au venit ață spre mine lătrând destul de urât.
Am sunat la primărie dar nu răspunde nimeni pe niciun telefon.
Au mai fost 3-4,dar acuma sunt 9 în haită,nu mai putem ieși din curte.
Mie una mi-e foarte frică de ei.
Oare chiar se așteaptă să se întâmple o nenorocire?
Și anul trecut am sunat de o grămadă de ori la primărie dar au fost doar promisiuni.„, sunt doar cateva dintre comentariile facute de locuitori din Sanmihaiu Roman pe o retea de socializare unde a fost postata si o imagine cu mai multi caini odihnindu-se la soare pe o strada din comuna.

Primarul localitatii Viorel Marcuti n-a putut fi contactat pentru a oferi o explicatie legata de situatia din Sanmihai.

 

Exit mobile version