Opinia Timisoarei

Haite de caini intr-o comuna de langa Timisoara. Localnic: Fugaresc copiii in drum spre scoala. Eu merg mereu cu spray-ul dupa mine, ca ataca. Foto

TIMISOARA. Nu doar pe strazile din Timisoara pot fi vazuti caini vagabonzi. Oamenii din unele localitati din vecinatate sa confrunta cu acelasi fenomen.

CITESTE SI: Haita de caini intr-un parc din Timisoara. Oamenii s-au speriat cand i-au vazut

Imagini cu o haita de caini surprinsa chiar langa Primaria Remetea Mare ne-au fost trimise la redactie de un cititor opiniatimisoarei.ro.
Acesta povesteste ca localnicii sunt disperati de numarul mare de caini fara stapan care isi fac veacul pe strazi.

Eu m-am mutat de aproape 6 ani din Timisoara in Remetea Mare. Situatia este disperata de multa vreme. Daca ies cu bicicleta prin sat, cainii ma ataca. Mereu merg cu spray dupa mine. Problema este ca merg copii la scoala si sunt fugariti de caini. Este o chestiune de timp pana cand se va intampla o nenorocire, intrucat animalele au devenit tot numeroase si mai agresive. La asta se adauga si iresponsabilitatea unora dintre localnici care obisnuiesc sa abandoneze pui la marginea satului. Si Ianova si Remetea Mare sunt pline de caini„, ne-a transmis un cititor opiniatimisoarei.ro.

Primarul din Remetea Mare spune ca a mers pe strazi in cautarea cainilor din poze, dar ca nu i-a gasit. Edilul sustine ca se afla in discutii cu o firma care sa preia serviciul de ecarisaj.

Astazi am fost anume sa vad daca sunt caini in comuna si nu am vazut. Suntem in discutii cu Danyflor sa facem un contract cu ei si sa vina sa prinda cainii vagabonzi. In fiecare comuna sunt caini vagabonzi. Probabil, oamenii ii cresc pana la o limita, apoi se satura de ei si ii lasa pe strazi. Am vazut sambata pe Facebook ca ar fi caini pe strazi si anume am fost astazi sa verific, dar nu mai exista, poate au fost niste catele in calduri, probabil s-au linistit.

Nu am avut sesizari nici la primarie, nici la politie, dar am mers eu din proprie initiativa sa vad daca sunt caini. Nu am avut nici incidente in comuna, speram nici sa nu avem”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Ilie Golubov, primarul comunei Remetea Mare.

Exit mobile version