Opinia Timisoarei

Haita de caini intr-un parc din Timisoara. Oamenii s-au speriat cand i-au vazut

TIMISOARA. O haita de caini a creat panica intr-un parc din Timisoara in care in mod obisnuit multi copii vin sa se joace. Oamenii care au trecut sambata prin Parcul Padurice, din zona cartierului Soarelui, s-au simtit in pericol la vederea animalelor.

CITESTE SI: Dominic Fritz: Candidez din nou la Primaria Timisoara si ma bucur ca din ce in ce mai multi timisoreni ma sustin. La prezidentiale nu ma gandesc nici macar atunci cand ma barbieresc

”E o haita de caini in Parcul Padurice. Au stat culcati cand am trecut pe acolo, dar niciodata nu se stie ce se poate intampla. In orice moment pot ataca. M-am speriat ingrozitor. Nu avem deloc siguranta in orasul asta”, a spus un cititor opiniatimisoarei.ro care a reusit sa si fotografieze cainii de la departare, intrucat s-a temut sa se apropie de teama ca nu cumva animalele sa devina agresive.

La Timisoara, primaria a externalizat serviciul de gestionare a cainilor fara stapan, insa multe animale inca isi fac veacul prin cartiere sau prin parcuri.

In urma cu cateva luni, opiniatimisoarei.ro a prezentat haite de caini in zona Garii de Nord si in cartierul Fratelia. Ultimii fusesera fotografiati din tramvaiul 7 de un calator, ipe strada Victor Hugo.

Exit mobile version