Opinia Timisoarei

Haideti sa facem din nou Timisoara Frumoasa, dupa furtuna! Actiunea la care toata lumea e binevenita. Vii si tu?

TIMISOARA. Se striga adunarea pe Facebook intr-o actiune ampla de curatenie in Timisoara. Toti cetatenii sunt bineveniti, dar mai ales asteptati sa dea o mana de ajutor pentru ca orasul sa revina la frumusetea de dinainte de furtuna violenta de duminica.

Initiatorii actiunii ii cheama pe oameni sa iasa din case si sa curete zonele din preajma caselor sau blocurilor lor, sa adune crengile rupte ori obiectele purtate de vantul puternic.

Actiunea de curatenie pe baza de voluntariat este programata marti 19 septembrie, intre orele 17.00 si 20.00.

Unde-s multi, puterea creste!

In urma furtunii devastatoare din 17 septembrie, Timisoara a capatat o alta infatisare, desprinsa parca dint-un film apocaliptic.
in continuare, in teren intervin echipele ISU, Serviciile Voluntare de Situatii de Urgenta, dar si angajatii de la Primarii, Retim, Enel, Eon, Drumuri, Politia, Jandarmeria şi Politia Locala.

Zonele afectate sunt foarte multe, iar fortele echipelor specializate nu sunt suficiente pentru dezastrul creat de puterea naturii. De aceea, invitam cetatenii responsabili la o actiune de curatare a crengilor si altor resturi si obiecte care umbresc imaginea orasului Timisoara!

Actiunea se va desfasura pe toata suprafata Timisoarei incepand cu ora 17. Cei care doresc sa se implice, vor curata in preajma locuintei lor, in zonele vecine, parcuri sau alte zone afectate, la alegere.

Deseurile sunt colectate mult mai usor daca sunt adunate in gramezi, amplasate cat mai aproape de marginea carosabilului, ne spune Livian Hotico, purtatorul de cuvant al RETIM.

Recomandarea noastra este sa va echipati cu o pereche de manusi de gradinarit, imbracaminte lejera si multa voie buna!

Ii rugam pe cei implicati sa faca poze inainte si dupa, sa le posteze in eveniment, pe retelele de socializare, pentru a se putea observa ”lumina” care poate fi creata de un spirit civic dezvoltat. Astfel, ii vom inspira la actiune si pe cei din jur!

Impreuna, vom readuce frumusetea pe fata Timisoarei!„, au notat pe Facebook initiatorii actiunii de curatenie in oras.

Detalii AICI!

Hai si tu!

Exit mobile version