Opinia Timisoarei

‘Hai sa mai bem un pahar’. De la o intalnire amicala s-a ajuns la crima intr-un oras din vestul tarii

Un barbat si-ar putea petrece o buna parte din viata in spatele gratiilor dupa ce si-a injunghiat un amic in vestul tarii.

CITESTE SI: Politistii mobilizati in zona Traian din Timisoara. Romii, urmariti pas cu pas. Nicolae Robu: Sunt un pericol public 

Doi barbati din Vulcan s-au intalnit la un bar din localitatea hunedoreana Vulcan. S-au pus la masa si au inceput sa se cinsteasca. La un moment dat, unul dintre barbati a decis ca a baut suficient si a vrut sa plece, insa amicul de pahar a insistat sa mai ramana. Cei doi au iesit in strada, iar barbatul, enervat de insistentele prietenului sau a scos un cutit si l-a injunghiat pe acesta, dupa care s-a facut nevazut.

Oameni care au trecut prin zona au sunat la 112, iar o ambulanta a preluat victima si a transportat-o la spital.

In seara zilei de 1 octombrie 2018, in jurul orei 19, inculpatul agresor s-a intalnit cu victima pe un drum din cartierul Sohodol, al localitatii Vulcan. Au consumat bauturi alcoolice, si pe fondul insistentelor victimei de a continua sa bea, inculpatul l-a înjunghiat o singura data, in zona toracica, perforandu-i plamanii si ficatul. Victima in stare comatoasa a fost condusa la spital, a fost operata, dar nu s-a mai putut coopera cu aceasta, si a decedat la spital, in cursul zilei de ieri. Inculpatul este un barbat in varsta de 47 de ani, care nu este cunoscut ca avand probleme penale”, a declarat pentru ziardehunedoara.ro purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Hunedoara, procurorul Gina Cibian.

Agresorul a fost in cele din urma identificat de politisti si urmeaza sa fie preznetat judecatorilor de la Tribunalul Hunedoara cu propunere de arestare preventiva.

Exit mobile version