Opinia Timisoarei

Hai intr-un tur virtual, de doar cateva minute, prin centrul istoric, la Timisoara, sa vezi cum arata toate stradutele si pietele! VIDEO!

TIMISOARA. Multi timisoreni care au treaba in centrul orasului, de nevoie, au tot ‘luat in picioare’ santierul deschis pentru reabilitarea zonei cetate, au calcat pe majoritatea strazilor aflate in reconstructie si stiu cum arata.

Sunt insa destui care au facut tot posibilul sa evite zona. In doar cateva minute, din fata calculatorului, pot sa vada fiecare dintre strazi in ce stadiu se afla.

Cei de la Two_wheels_one_lens au facut un tur cu bicicleta pornind din Piata Sfantul Gheorghe si parcurgand toate stradutele ce vor deveni pietonale, conform proiectului cu fonduri europene, la finele anului. Pentru ca altfel, Primaria Timisoara va trebui sa dea banii inapoi.

Asadar, iata, intr-un traseu complet VIDEO, ce se intampla pe strazile: Eugeniu de Savoya, Mercy, Pacha, Alecsandri, Ungureanu, Praporgescu, dar si in pietele Unirii si Sfantu Gheorghe, in acest moment.

Sursa video: Two_wheels_one_lens

Exit mobile version