Opinia Timisoarei

Hai afara la lopata! Viceprimarul Latcau cere spirit civic si vrea ca oamenii sa iasa la deszapezire in Timisoara

TIMISOARA. Dupa ce ninge de mai bine de 8 ore la Timisoara, duminica dupa amiaza, viceprimarul Ruben Latcau face apel la spiritul civic al timisorenilor si le cere a iasa din case si sa curete zapada. Nu insa fara sa insiste pe faptul ca un oras ca Timisoara „nu poate fi deszapezit instant” si ca cei care dau de probleme pot suna la dispeceratul Brantner, firma ce se ocupa de deszapezirea din oras.

CITESTE SI: Deszapezire la Timisoara. Viceprimarul Ruben Latcau: 6 utilaje arunca sare, dar mai vin si altele. Soferii, nemultumiti 

„Activitatea de iarnă (împrăștierea de material antiderapant) a început de o săptămână, de când temperaturile noaptea au fost sub 0 grade. Într-un oraș în care ninge nu se poate deszăpezi instant pe toate străzile deodată, dar operatorul este la datorie. Însă dacă sesizați probleme cu deszăpezirea, puteți să le semnalați la dispeceratul Brantner, disponibil non-stop la numărul 0737.770.527.

Desigur, ca întotdeauna, hai cu simțul civic și comunitar! Chem toți locuitorii Timișoarei și asociațiile de proprietari, operatorii economici și instituţiile publice din oraș să îndepărteze zăpada şi gheața de pe trotuarele din faţa imobilelor în care îşi desfăşoară activitatea sau din fața locuinței”, a scris pe pagina sa de Facebook viceprimarul Timisoarei, Ruben Latcau.

11 utilaje sunt pe strazi, la Timisoara, si imprastie materiale antiderapante, cu prioritate pe intrarile si iesirile din oras, podurile si pasajele, dar si bulevardele principale, transmite conducerea municipalitatii.

De asemenea, aproximativ 50 de angajati ai STPT au curatat statiile mijloacelor de transport in comun, pentru ca oamenii sa poata urca si cobora in siguranta din tramvaie, troleibuze si autobuze.

Exit mobile version