Opinia Timisoarei

Gulas, kurtos kalacs, langosi si alte bunatati traditionale, concerte si dansuri maghiare, in centru la Timisoara

TIMISOARA. Se pregateste o noua sarbatoare la Timisoara. Cu mic cu mare, timisorenii sunt asteptati in centrul orasului cu o multime de surprize si standuri cu mancaruri unguresti, produse mestesugaresti, vinuri bune, carti si fel de fel de ateliere.

CITESTE SI: Punctele cheie din Timisoara pe unde se va circula bine in prima zi de scoala. Promisiunile lui Nicolae Robu 

Zilele Culturii Maghiare, unul dintre cele mai colorate evenimente ale toamnei, se va desfasura la Timisoara intre 22 si 24 septembrie.

Orasul simbol al multiculturalitatii, al zecilor de etnii care traiesc in deplina armonie de secole, va gazdui concerte in Piata Victoriei, dar si spectacole de teatru si dans, activitati pentru copii si familiile lor.
Nu vor lipsi nici traditionalele bucate din faimoasa bucatarie ungureasca apreciate peste tot in lume: gulasul, colaci secuiesti, langosii, mezelurile ori muraturile.

Promovarea valorilor uneia dintre cele mai insemnate etnii de la Timisoara intregeste programul orasului care in 2021 va fi Capitala Culturala a Europei.

Exit mobile version