Opinia Timisoarei

Grupuri de actiune anti-bullying in fiecare scoala, dupa cazul de la Timisoara

Ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu a anuntat ca vor fi constituite grupuri de actiune anti-bullying in fiecare scoala, pana la data de 13 septembrie.

CITESTE SI: Bullying intr-o scoala din Timisoara, eleva agresata si amenintata cu bataia de colegi. Seful ISJ Timis: A fost demisa conducerea liceului. Video 

Am discutat despre importanta constituirii grupurilor de actiune anti-bullying astfel incat la inceperea scolii, 13 septembrie, sa avem constituite aceste grupuri de actiune anti-bullying in orice scoala. Conform legii, din aceste grupuri fac parte: directorul scolii, trei profesori cu competente specifice, reprezentanti ai elevilor, ai parintilor, ai autoritatii locale si profesorul consilier. Avem nevoie de constituirea cat mai eficienta posibil a acestor grupuri anti-bullying”, a precizat Sorin Cimpeanu, sambata la Iasi.

Va reamintim, zilele, la Liceul Alimentar din Timisoara, o fata a fost agresata fizic si verbal de doua colege in timp ce un alt coleg filma intraga scena. In urma acestui incident, conducerea scolii a fost demisa.

Exit mobile version