Opinia Timisoarei

Grupare din Timisoara care avea videochat, luata pe sus de mascati. Ce faceau fetele in momentul perchezitiei?

TIMISOARA. Nici nu se asteptau la una ca asta! Mascatii au batut dis de dimineata la mai multe usi din Timisoara ale unor apartamente unde au avut suspiciuni ca se face videochat. Atat fetele, cat si proprietarul castigau lunar sume uriase de bani.

Cand au batut la usile celor sase apartamente perchezitionate, in unele locatii, mascatii aveau sa constate ca fetele lucrau de zor si chiar in schimburi.

Incepeau lucrul pe la ora 12 noaptea si lucrau doar pentru strainatate, pentru a primi cat mai multi bani, care mai apoi erau impartiti jumatate-jumatate cu proprietarul. Asa se ajungea ca fiecare fata sa castige chiar si 3.000 de euro intr-o luna.

Fetele lucrau in apartamente inchiriate in Timisoara, intre zonele Aradului si Torontalului.

De asemenea, si locuinta proprietarului videochat-ului a fost perchezitionata de cei de la SIF si trupele speciale ale Politiei Timis.

Politistii au fost ajutati in acest dosar si de lucaratorii SRI, care au monitorizat reteaua mai multa vreme oferindu-le informatii pretioase.

Proprietarul afacerii cu videochat urmeaza sa fie audiati la Politie. El va fi cercetat pentru evaziune fiscala si spalare de bani

Vecinii sunt cei mai fericiti ca a fost destramata gruparea. Spun ca erau exasperati de fetele care se plimbau pe scari si prin apartamente toata noaptea.

Video-ul nu poate fi incarcat.
Exit mobile version