Opinia Timisoarei

Grozav pentru Iasi. Ne-grozav(u) pentru ACS Poli Timisoara. Banatenii pierd din nou acasa

TIMISOARA. Timisoara si Iasiul s-au intalnit in penultima runda a sezonului regulat intr-un joc direct cu obiective diferite. Banatenii doreau o victorie dupa mai bine de patru luni, ca sa le securizeze o pozitie cat mai buna in play-out, in timp ce moldovenii aveau nevoie de cele 3 puncte pentru a spera in continuare la play-off.

CITESTE SI: Momentul in care intra in santier Piata Victoriei din Timisoara 

Dupa un inceput echilibrat, vizitatorii au lovit primii si in minutul 11, Platini a deschis scorul, 0-1. Andrei Cristea, jucator ce in urma cu ani buni imbraca tricoul violet, avea sa mareasca avantajul in favoarea trupei moldave, minutul 26, 0-2, timp in care violetii nu au prea avut sanse de gol, cu exceptia unei faze a „juniorului” Birnoi.

Amfitrionii au incercat mai mult in partea secunda, dar fara prea multa convingere. In Minutul 87, Mihai Roman a obtinut un penalty transformat de Vasvari pentru 1-2… dar prea putin ca ACS Poli sa obtina mai mult.

CITESTE SI: Cel mai asteptat spital din Timisoara va fi gata in acest an. Ce urmeaza dupa finalizarea constructiei 

Asadar, ACS – CSMS 1-2, cu gazdele pacatuind mai mult si cu oaspetii obtinand maximum intr-un meci clasic de Liga 1 cu fotbal oferit cu pipeta. Antrenorul banatenilor, Leo Grozavu are un start de cosmar, cu doua esecuri din doua posibile, ambele pe teren propriu.

CITESTE SI: Cristi Brancovan, atacat de Nicolae Robu. Ce l-a infuriat pe primarul Timisoarei 

ACS Poli: Straton – Ciucur, Khubutia (32, Enescu), Melinte, Oliva – Vasvari, Artean – Birnoi, Munteanu, Popovici (81, Croitoru) – Draghici (60, Roman).
Antrenor: Leo Grozavu

CSMS Iasi: Rusu – Bosoi, Frasinescu, Mihalache (77, Jagodinskins), Pantiru – Cioinac, Qaka – Platini (86, Gavrila), Zaharia, Jo – A. Cristea (60, Cisse)
Antrenor: Flavius Stoican

Exit mobile version