Opinia Timisoarei

Groaznic accident pe podul de la Sag, pe soseaua Timisoara – Moravita: 3 tineri morti si 3 raniti dupa ciocnirea frontala dintre un Touareg si un Opel

UPDATE: Baiatul care a scapat cu viata este internat la Politraumatologie. Medicii spun ca isi va reveni complet. Politistii i-au intocmit dosar penal soferului vinovat, pentru ucidere si vatamare din culpa. Risca  5 ani de puscarie!

„Tanarul implicat in accident a fost internat la Clinica de Politraumatologie din cadrul Spitalului Judetean, cu fractura de femur, ruptura de perineu, dar starea lui nu este pusa in pericol. Cealalta victima, in varsta de 61 de ani, soferul Toaregului, a plecat ieri seara in jurul orelor 22, dupa ce i s-au facut cateva radiografii, avand policontuzii in urma accidentului”,  a declarat pentru www.opiniatimisoarei.ro Liana Dacilescu, purtator de cuvant Spitalul Judetean Timisoara.

„Barbatul in varsta de 61 de ani care se afla la volanul autoturismului de teren a fost testat cu aparatul etilotest a carui valoare indicata a fost zero. In cauza politistii au intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, pedeapsa pentru cele doua infractiuni fiind inchisoare de la 1 la 5 ani”, a precizat pentru www.opiniatimisoarei.ro Madalina Mezdrea, purtator de cuvant IPJ Timis.

In acest rastimp, familiile, rudele si prietenii ii plang pe cei 3 studenti care au pierit nevinovati. Zeci de mesaje de condoleante sau de revolta au fost postate pe internet de cei care i-au iubit si i-au pretuit pe Caius, Marcel si Mihai Romeo, tinerii care au plecat prea devreme la ingeri pentru ca, la 61 de ani, un sofer inconstient  s-a avantat pe contrasens prea grabit ca sa mai respecte legea.

__________________________________________________________________________________

TIMIS. Impact nimicitor intre un Touareg si un Opel! Un teribil accident de circulatie s-a produs pe podul de la iesirea din Sag, pe soseaua ce leaga Timisoara de frontiera cu Serbia. 3 oameni au murit.


Din primele cercetari se pare ca , desi pe pod este linie continua, soferul Touareg-ului, care  mergea spre Timisoara, a ignorat-o. A incercat sa faca o depasire si a intrat pe contrasens. Nu a apreciat bine distanta si a izbit frontal Opelul care venea dinspre oras.

Ciocnirea a fost violenta, astfel ca Opelul in care se gaseau 4 tineri a fost la un pas sa fie azvarlit de pe pod. S-a oprit in parapetul de beton, iar soferul si doi dintre pasageri au pierit pe loc. Cu totii au ramas prinsi in caroseria zdrobita  a masinii si a fost nevoie de interventia unui echipaj de descarcerare pentru a-i recupera. Ranitul din Opel a fost transportat de urgenta la spital in Timisoara.

Soferul de pe Touareg, Iacob Chisarau, de 61 de ani, si pasagera din dreapta lui au scapat doar cu cateva rani usoare. Ambele masini implicate in accident au numere de Caras-Severin.

Politistii au inceput cercetarile pentru a stabili cu exactitate cine se face vinovat de producerea teribilului accident.

Circulatia intre Timisoara si Moravita a fost blocata mai bine de o ora.

Baietii care au murit aveau pana in 24 de ani. Cel mai tanar a fost Caius Balteanu, de 19 ani. Marcel N. s-a stins din viata la doar 20 de ani, iar Mihai Romeo D. avea 24 de ani. Cu totii erau studenti in Timisoara si mergeau acasa la Resita sa petreaca sfarsitul de saptamana cu familiile.

Iacob Chisarau, care din primele verificari a provocat groaznicul accident, este director al minei din Moldova Noua, Moldomin, judetul Caras-Severin.

Video-ul nu poate fi incarcat.
Exit mobile version