Opinia Timisoarei

Groaznic accident pe o sosea din Timis. 5 morti si un copil ranit, ramas orfan. O masina s-a rostogolit zeci de metri

TIMIS. Tragedie fara margini pe o sosea din Timis. Patru oameni au murit dupa ce masina in care se aflau a zburat de pe sosea peste un canal, a izbit o sina de cale ferata, apoi s-a rostogolit 50 de metri.

CITESTE SI: Om prabusit de la etaj printr-o gaura ce i s-a cascat sub picioare. A intervenit de urgenta SMURD-ul, la Timisoara. Foto 

Accidentul s-a petrecut cu putin timp inainte de miezul noptii pe drumul ce leaga localitatie Uivar si Pustinis.

Intr-o masina cu numere de Belgia se aflau 6 suflete, 5 adulti (4 barbati si o femeie) si un copil de opt ani. Cu totii fusesera peste zi la Jimbolia si se intorceau acasa la Toager. Pe drum li s-a facut foame si au oprit in Uivar la o pizzerie.

Cand au plecat de acolo, pentru ca se facuse tarziu, soferul a calacat pedala de acceleratie.

Barbatul a ratat o curba aflata la iesirea din Uivar, autoturismul scapat de sub control a zburat de pe carosabil, a rulat pe iarba aproximativ 10 metri, apoi a lovit calea ferata dezafectata ce traverseaza zona, pe care a indoit-o. In urma impactului, autoturismul s-a rasturnat, iar ciocnirea i-a amplificat viteza de rostogolire. S-a dat peste cap aproape 50 de metri, oprindu-se in vegetatia din apropierea caii ferate.

Soferul unui autobuz a asistat la intreaga scena si a fost primul care le-a sarit oamenilor in ajutor. Din pacate, toti erau incarcerati, iar conducatorului auto i-a fost cu neputinta sa-i scoata singur din caroseria zdrobita. Omul a sunat la 112 si a dat alarma, iar echipajele de descarcerare au intervenit rapid.

Pompierii au taiat plafonul autoturismului pentru a recupera victimele.

Din pacate, pentru femeie si 3 dintre barbati, medicii nu au mai putut face nimic. Isi dadusera deja ultima suflare.

Un al patrulea barbat aflat in masina a fost grav ranit, iar copilul de 8 ani a scapat doar cu rani usoare. E insa in stare de soc. Si-a pierdut in accident ambii parinti.

Cei doi au fost transportati de urgenta la spital in Timisoara. Medicii au facut eforturi sa-l salveze pe singurul adult care supravietuise accidentului, dar in zadar. Dupa mai multe resuscitari, barbatul a pierit si el in bratele doctorilor.

Politistii au inceput cercetarile pentru a stabili cu precizie conditiile in care s-a produs nenorocirea.

Cu 5 morti si un ranit, acesta este unul dintre cele mai grave accidente petrecute in Timis in ultimii ani.

Exit mobile version