Opinia Timisoarei

Groaznic accident in Timis! 3 tineri de 17, 20 si 21 de ani si-au pierdut viata pe soseaua Timisoara – Sannicolau Mare, intr-un BMW care s-a izbit de un copac si s-a rupt in doua

TIMISOARA. Teribilismul la volan si betia vitezei au secerat vietile a trei tineri. Unul avea doar 17 ani, iar ceilalti doi 20 si 21. Tragedia s-a petrecut la intrarea in Lovrin, pe drumul care leaga Timisoara de granita cu Ungaria. Masina cu care goneau cei trei s-a izbit violent de un copac si s-a frant in doua.


Prietena celor trei baieti a scapat ca prin minune cu viata

In jurul orei 2.00, cei trei tineri fusesera pana in comuna Tomnatic sa conduca  o fata. Cu doar cateva minute inainte de nenorocire o lasasera in fata casei. Tinerii chiar insistasera ca ea sa-i insoteasca intr-o plimbare cu masina, dar fata i-a refuzat sustinand ca este obosita. Asa a scapat cu viata.

Cei trei baieti au plecat mai departe spre Sannicolau Mare. Cel aflat la volan avea 20 de ani.

La intrarea in Lovrin, la 150 de metri de o curba, baiatul fara experienta si dornic, se pare,  sa le ofere tovarasilor lui senzatii tari, a calcat pedala de acceleratie. Masina a scapat de sub control, a iesit de pe sosea, a rulat aproape 50 de metri pe zapada de pe marginea drumului, apoi s-a infipt intr-un copac. Impactul a fost atat de violent, incat autoturismul s-a rupt practic in doua si s-a transformat intr-un morman de fiare contorsionate.

Tinerii, Petru Daniel Fedeniuc  de 17 ani si Ionel  Laurentiu Crisoveanu de 21 de ani,  pasageri, precum si Raul Octavian Marocico de 20 de ani, sofer, au pierit pe loc.

A fost nevoie de interventia echipelor de la descarcerare pentru a recupera trupurile neinsufletite.

Niciunul dintre pustii aflati in masina nu purta centura de siguranta, iar acul vitezometrului s-a oprit la 130 de km/h.

Soferul, Raul Marocico, de 20 de ani, si-a luat masina, un BMW, seria 5 (an de fabricatie 2004) in urma cu doar cateva zile. Numai ce se intorsese din Germania unde muncise pe branci ca sa stranga banii pentru masina.

Tragedia e cu atat mai mare in familia lui Raul cu cat, in urma cu doua saptamani, bunicul si-a dat ultima suflare.

Video-ul nu poate fi incarcat.
Exit mobile version