Opinia Timisoarei

Grindeanu nu a iscalit adeziunea primita de la presedintele PSD Timis Alfred Simonis: Conform legii, eu nu am voie sa fiu in acest moment membru de partid. Asta nu inseamna ca nu o sa devin in perioada urmatoare

Fostul premier Sorin Grindeanu a declarat, duminica, la Timisoara ca nu are voie in acest moment sa fie membru de partid, dar asta nu inseamna ca nu va deveni in perioada urmatoare. In plus, Grindeanu a spus ca are trei luni de zile la dispozitie pentru a iesi din eventuala stare de incompatibilitate.

CITESTE SI: Sorin Grindeanu, invitat in PSD, la Timisoara. Presedintele ales al PSD Timis Alfred Simonis i-a oferit o adeziune 

CITESTE SI: Grindeanu, discurs la Timisoara despre trecutul si viitorul PSD: Ma aveti alaturi de dvs. Marcel Ciolacu: Il felicit pe Sorin care a venit in PSD 

Sorin Grindeanu a fost intrebat, duminica, la Timisoara, daca a revenit in PSD si a spus: ”Conform legii, eu nu am voie sa fiu in acest moment membru de partid. Asta nu inseamna ca nu o sa devin in perioada urmatoare”.

In plus, Grindeanu a mai spus ca, tot conform legii, are trei luni de zile pentru a ieșit din eventuala stare de incompatibilitate, iar Marcel Ciolacu a precizat:”Va respecta legea”.

Intrebat daca va semna astazi adeziunea pe care a primit-o de la Alfred Simonis, Grindeanu a spus: ”Imi plac provocarile. Ii multumesc la Freddy (pentru formularul de adeziune – n.r.), dar nu o sa ii dau azi satisfactia asta”.

Sorin Grindeanu a precizat ca revenirea in PSD nu are legatura cu obtinerea vreunei functii.
Anterior, Sorin Grindeanu a primit de la Alfred Simonis, ales presedinte al PSD Timis, un formular de adeziune, iar in discursul sau Grindeanu a vorbit ca si cand ar fi deja membru PSD.
De asemenea, Marcel Ciolacu l-a felicitat in discursul sau pentru revenirea in partid.

Exit mobile version