Opinia Timisoarei

Grigore Trif promite ca, daca va ajunge primar, va desfiinta TelPark-ul si va construi crese si gradinite

TIMISOARA. Grigore Trif, candidatul PRM la Primaria Timisoara, a spus ca nu va avea o campanie electorala bazata pe dialog, ci una bazata pe cifre si analiza. Mai mult, el a facut si unele promisiuni timisorenilor.

Grigore Trif, candidatul PRM la Primaria Timisoara, a promis ca daca va ajunge primar al Timisoarei va construi crese si gradinite in parcuri, iar langa acestea va construi cluburi si centre de recreere pentru pensionari.

Avem 1.500 de locuri deficitare in crese si gradinite. Problema se rezolva cu 3 milioane de euro, bani care reprezzinta bugetul orasului pe trei zile. Acestea vor fi amplasate in parcuri. Langa acestea voi construi cluburi si centre de recreere pentru pensionari, deoarece pensionarii se ocupa cu transportul copiilor la gradinite„, a declarat Trif.

Mai mult decat atat,  candidatul PRM la Primaria Timisoara, a spus ca va construi 250 de apartamente de cate 60 de metri patrati fiecare, cu drept de cumparare dupa 5 ani. De asemenea, trif a promis ca in doua luni va disparea TelPark-ul, iar Politia Locala va fi restructurata.

Voi restructura Politia Locala. Nu va mai avea atributiuni de circulatie, nu va mai avea dreptul de a controla firme. Ei vor pazi firmele, scolile si spitalele. Va fi Politie Comunitara, nu Militie„, a mai spus Trif.

Grigore Trif a mai precizat ca va avea o campanie electorala bazata pe cifre si pe analiza.

Exit mobile version