Opinia Timisoarei

‘Greaua mostenire’ nu-i atat de rea! Proiectul de construire a unei noi maternitati, la Timisoara, merge inainte! Dupa planurile vechii administratii. Bojin: Studiul vechi e bun

TIMISOARA. Desi prafuit de ani de zile, proiectul de construire a unei noi maternitati, la Timisoara, chiar langa Spitalul Judetean, nu ramane la sertar. Consiliului Judetean Timis anunta ca merge pe studiile facute in vremea lui Ostaficiuc.

Presedintele CJ Timis, Titu Bojin, a declarat ca Studiul de Fezabilitate pentru aceasta investitie, „mostenit” de la vechea administratie, este unul foarte bun si ca spera ca in anul 2014 proiectul sa prinda contur.

Avem un Studiu de Fezabilitate foarte serios pentru maternitate pe care l-am depus  pentru obtinerea finantarii. Nu stim cat va costa, pana nu avem un proiect. Studiul ramane cel vechi, este bun„, a declarat Bojin.

Potrivit presedintelui Consiliului Judetean Timis, Maternitatea ar urma sa aiba aproximativ 500 de locuri si sa fie dotata cu aparatura moderna.

Aici ar urma sa fie mutata, practic,  Maternitatea Bega care functioneaza acum intr-o cladire veche, istorica, ce ar necesita investitii majore.

Proiectul de construire a unei noi maternitati, in Timisoara, este vechi de patru ani, de pe vremea fostei administratii judetene.

Exit mobile version