Opinia Timisoarei

Grav accident la Timisoara! Bucati de motocicleta imprastiate pe zeci de metri

TIMISOARA. Accident violent vineri seara pe bulevardul Corneliu Coposu din Timisoara. Un motociclist a fost lovit de o masina si proiectat intr-un alt autoturism.

In urma impactului, motociclistul a fost aruncat prin aer cativa metri, iar bucati din motocicleta s-au imprastiat pe toata strada.

Echipaje SMURD si ale Ambulantei au venit in mare graba la locul accidentului. Motociclistul si o femeie pasager intr-unul dintre autoturisme, au fost raniti.

Un barbat de 43 de ani a condus un autoturism pe strada Corneliu Coposu, dinspre strada Pestalozzi, pe banda 1, la un moment dat a patruns pe banda 2 fara sa se asigure si a acrosat o motocicleta. Motocicleta a fost proiectata pe sensul opus, unde a intrat in coliziune cu un alt autoturism. In urma coliziunii, motociclistul, un barbat de 34 de ani, si o femeie, pasager in cel de-al doilea autoturism, au fost transportati la spital. Niciunul dintre cei trei conducatori nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Ancuta Morariu, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Sursa foto: Facebook/ Info Trafic jud. Timis

Exit mobile version