Opinia Timisoarei

Grav accident la iesirea din Timisoara, de Sfantul Andrei! FOTO!

TIMISOARA. Sarbatoarea Sfantului Andrei a inceput teribil pentru un tanar sofer din Timisoara. La iesirea din Timisoara, spre Sacalaz, a pierdut controlul volanului si a izbit violent un copac.

CITESTE SIAccident in lant la Timisoara. 4 masini, avariate! Ce-au descoperit politistii la fata locului?

Accidentul s-a petrecut la aproximativ 200 de metri de pod. Masina venea dinspre Sacalaz spre Timisoara. Cel mai probabil din pricina vitezei si a carosabilului alunecos, conducatorul auto a pierdut controlul dupa o curba, autoturismul a derapat, a iesit de pe sosea si s-a oprit in pom.

Un echipaj de descarcerare a pornit spre locul accidentului pentru a elibera soferul din caroseria zdrobita. Soferul se ocupa cu dresajul canin si avea in masina si un catel, care a scapat teafar si nevatamat.

Un tanar de 18 ani a condus un autoturism pe DN59A dinspre Sacalaz inspre Timisoara, iar la un moment dat a pierdut controlul autovehiculului, intrand in coliziune cu un copac. In urma accidentului, tanarul a fost ranit si transportat la spital, iar in cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Ancuta Morariu, purtatorul de cuvant al IPJ Timis.

In urma cu 7 ani, in acelasi loc se petrecea un alt accident. Atunci un om si-a pierdut viata. Sta marturie crucea din dreptul aceluiasi pom pe care l-a lovit soferul din aceasta dimineata.

FOTO: Orasul Timisoara

Exit mobile version