Opinia Timisoarei

Grav accident intre Timisoara si Lugoj, la Chizatau: un mort si cinci raniti!

TIMISOARA. O persoana a murit iar alte 5 au ajuns la spital in urma unui accident care a avut loc aseara pe soseaua care leaga Timisoara de Lugoj. In apropierea localitatii Chizatau o femeie a incercat sa intre intr-o depasire fara sa se asigure. Cand a intrat pe contrasens a vazut ca in fata ei un alt autoturism depasea coloana de masini.

Tanara s-a speriat si a tras de volan incercand sa intre inapoi in coloana. A derapat insa si a fost lovita in plin atat de autoturismul din spatele ei cat si de cel care venea regulamentar din partea opusa. Martorii spun ca avea viteza foarte mare si ca nu a mai reusit sa controleze masina In urma impactului un autoturism s-a răsturnat intr-un sant pe marginea drumului, iar soferita aflata in masina a ramas incarcerata.

A fost nevoie de un echipaj al pompierilor militari care au scos-o din masina, iar apoi a fost transportata de urgenta la spital. Alte trei persoane aflate in cel de-al doilea autoturism au ajuns la spital. Femeia care a provocat accidentul a murit pe loc. Traficul in zona a fost blocat mai bine de o ora, timp in care coloanele de masini s-au intins pe cate 5 kilometri in ambele parti.

Exit mobile version