Opinia Timisoarei

Grav accident in Timis! Un barbat si-a pierdut viata din cauza unui caine, care i-a iesit in fata masinii la groapa de gunoi de la Parta

UPDATE: Incercarile medicilor au fost in zadar. Degeaba s-au chinuit ei sa-l resusciteze, ca barbatul s-a stins din viata cum a ajuns la spital. Starea lui de sanatate atarna de un fir de ata, asa ca doctorii se asteptau ca soferul sa-si dea ultima suflare.

_______________________

TIMISOARA. Din cauza unui caine si a soselei umede, un barbat se zbate intre viata si moarte, dupa ce a intrat cu masina intr-un copac. Medicii s-au chinuit minute bune sa-l resusciteze.

Barbatul de 38 ani conducea sambata, la amiaza, dinspre localitatea Parta spre Timisoara. Undeva in dreptul gropii de gunoi de la Parta, s-a trezit cu un caine in fata autoturismului. A incercat sa-l evite, dar nu a reusit si a intrat in balans din cauza carosabilului umed. A lovit un copac de pe marginea strazii.

Medicii s-au chinuit zeci de minute sa il resusciteze, insa starea acestuia este foarte grava. A fost nevoie de descarcerare ca sa-l scoata de sub fiarele contorsionate ale masinii. A fost dus de urgenta la Spitalul Judetean, in stare de inconstienta. Doctorii spun ca are hemoragie interna si ca s-ar putea sa nu mai supravietuiasca.

Exit mobile version