Opinia Timisoarei

Grav accident de circulatie pe Calea Sagului din Timisoara! Trei copii si doi adulti au ajuns in stare foarte grava la spital!

Cinci persoane, din care trei copii cu varste de pana in cinci anisori au ajuns in stare foarte grava la spital vineri seara, dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat. Martorii prezenti la fata locului povestesc ca soferul a pierdut controlul volanului, iar masina pe care o conducea a iesit de pe carosabil, s-a dat de mai multe ori peste cap, iar apoi s-a oprit intr-un sant.

In urma impactului, pasagerii au fost aruncati care incotro. Soferul si cei trei copii ai sai au ajuns pe camp dupa ce au trecut prin parbriz, iar femeia, mama copiilor, in portbagajul autoturimului, fiind blocata intre fiarele contorsionate.

La fata locului au ajuns cinci ambulante, iar medicii au reusit sa-i recupereze pe toti cei implicati in acest accident. Copiii si tatal lor au fost dusi imediat la urgenta, in timp ce pompierii de la SMURD incercau sa o scoata pe mama din portbagajul masinii.

La fata locului au ajuns si mai multe echipaje de politisti, iar dupa primele cercetari se pare ca soferul nu apare in baza de date a oamenilor legii ca avand permis de conducere. Traficul pe ruta Sag-Timisoara a fost blocat cateva minute.

Video-ul nu poate fi incarcat.
Exit mobile version