Opinia Timisoarei

Grav accident de circulatie pe Calea Lugojului din Timisoara. Soferul unui Audi a intrat in plin in doua femei care treceau strada!

TIMISOARA. Cele doua femei au trecut strada, pe Calea Lugojului, in dreptul localitatii Ghiroda, acolo unde se afla si o trecere de pietoni. Soferul unui Audi, care avea la bord si un copil de 11 ani, nu le-a observat si le-a lovit in plin.

Soferul masinii Audi circula dintre Timisoara, inspre Remetea Mare, cand le-a accidentat pe cele doua femei. Acesta le-a declarat politistilor ca nu le-a observat pe victimele sale si ca dupa impact a franat si s-a oprit la aporximativ 50 de metri de trecerea de pietoni.

Politistii l-au testat cu aparatul etilotest si rezultatul a fost zero, insa i-au intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Ambele femei au fost ranite si transportate de urgenta la spital cu ambulantele, una dintre ele, care avea si o bicicleta este ranita grav. Nu se stie, deocamdata, daca aceasta se afla sau nu pe bicicleta in momentul accidentului.

Exit mobile version