Opinia Timisoarei

Grav accident auto langa Timisoara: un politist de frontiera care ‘fugea’ de radar a lovit frontal o Dacie si l-a omorat pe sofer

TIMISOARA. Coliziune frontala langa localitatea Parta din Timis. Un sofer care gonea sa scape de politistii ce-l urmareau a izbit frontal o Dacie care circula regulamentar. In zadar au incercat medicii sa-l resusciteze pe soferul Daciei. Barbatul a murit.

Potrivit martorilor, soferul care a provocat accidentul este politist de frontiera si conducea un Opel. El fusese prins de radar, dar a refuzat sa opreasca la semnalul politistilor. Asa se face ca oamenii legii au pornit in urmarire. La Parta insa, in curba, politistul de frontiera a intrat pe contrasens si a izbit frontal o Dacie, omorandu-l pe soferul care mergea regulamentar pe banda lui.

„O persoana care se deplasa pe Calea Sagului spre Parta, dinspre Timisoara, nu a oprit la semnalul politistilor rutieri, fapt pentru care politistii au plecat in urmarire. La Parta a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens, intrand in coliziune frontala cu o masina care circula regulamentar spre Timisoara. In urma accidentului a rezultat decesul persoanei care circula spre Timisoara. Si soferul vinovat este vatamat corporal”, ne-a declarat Ionut Bocancea, purtator de cuvant IPJ Timis.

Politistul de frontiera care a provocat accidentul este si el ranit destul de grav si a ajuns la spital. La fata locului a fost trimis si un procuror, pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Exit mobile version