Opinia Timisoarei

Grabeste-te sa-ti faci bagajul de cutremur! Anuntul pompierilor la Timisoara!

TIMISOARA. Cutremurul ceva mai puternic produs in urma cu cateva zile au pus in alerta autoritatile, iar acestea au intensificat campaniile de prevenire a dezastrelor in randul populatiei.

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Banat le pune in vedere tuturor locuitorilor Timisului, si nu numai, sa fie prevazatori si sa se pregateasca pentru asemenea momente.

Mai precis, ii indeamna pe banateni sa-si faca bagajul de prima necesitate si o minima aprovizionare.

Ce nu are voie sa lipseasca din bagaj? O trusa de prim ajutor si medicamente, o lanterna, acumulatori, un radio cu baterii, o baterie externa pentru telefon, acte si bani, o masca sterila, un cutit multifunctional, un fluier, conserve si apa pentru 3 zile.

Reprezentant si ISU Banat spun ca aceste produse sunt suficiente sa asigure supravietuirea in caz de dezastru pana cand salvatorii ar putea ajunge la victime.

Tu stii ce trebuie sa faci rapid daca ti se ineaca copilul cu mancare ori cu vreo jucarie mica si se sufoca? Explica echipa SMURD Timisoara! VIDEO!

Tu stii ce ai de facut, daca esti prins intr-un blocaj pe autostrada din pricina unui accident? Explica salvatorii din Timisoara si nu numai! VIDEO!

Exit mobile version