Opinia Timisoarei

Gol pusca la zero grade, tanar filmat la o tura de alergare pe mijlocul drumului, la Timisoara. Soferii s-au temut sa nu-l loveasca. Video

TIMISOARA. Aparitie surprinzatoare la zero grade pe o strada din Timisoara, marti dupa-amiaza. Un tanar complet dezbracat si descult alerga pe mijlocul soselei, in zona Freidorf.

CITESTE SI: Nu viteza, ci pietonii au provocat cele mai multe tragedii in accidente pe strazile din Timisoara si pe soselele din judet, anul trecut. Pe locul trei sunt abaterile biciclistilor. 47 de vieti curmate si 59 de oameni grav raniti 

Foarte relaxat, lipsit de inhibitii, intr-o forma fizica de invidiat, acesta se indrepta spre intrarea in Timisoara, in ritm constant, pe linia mediana dintre cele doua sensuri.

Cum in jurul orei 14.30, drumul era destul de aglomerat, soferii care circulau in ambele sensuri au privit uluiti cursa alergatorului in pielea goala din mijlocul drumului, fiind insa si atenti sa nu-l loveasca.

Imaginile ne-au fost trimise de un conducator auto, cititor opiniatimisoarei.ro, care a anuntat si politia de teama ca nu cumva tanarul tulburat sa cada victima unui accident rutier.

UPDATE: Politistii au intervenit pentru depistarea tanarului. Acesta insa a fost preluat la scurt timp de catre fratele sau. Barbatul nu este la prima iesire de acest fel. Tanarul e de loc din Utvin si este cunoscut cu unele afectiuni.

Exit mobile version