Opinia Timisoarei

Gol pusca, intre flori, la Pasajul Jiul din Timisoara

TIMISOARA. Momente tragi-comice la Pasajul Jiul din Timisoara. Un barbat gol pusca a fost zarit de trecatori stand intr-un ghiveci cu flori aflat la intrarea dinspre bulevardul Republicii.

CITESTE SI: Gemetele teribile care i-au inspaimantat pe trecatori. Tineri drogati prabusiti pe strada, la Timisoara. Video 

Se intampla ziua in amiaza mare, la orele 13.00. Speriati, trecatorii au dat alarma.

Barbatul, de aproximativ 40 de ani, era murdar, se dezbracase, isi aruncase hainele langa jardiniera si se asezase intre petunii.

Cum nu reusea sa le explice trecatorilor ce i se intampla si de ce sta in pielea goala in vazul lumii, oamenii au cerut ajutor la numarul de urgenta 112, iar un echipaj medical a intervenit rapid.

Cum nu era ranit, barbatul a fost preluat si dus la Clinica de Psihiatrie de pe Vacarescu pentru un consult de specialitate.

Imaginile ne-au fost trimise de un cititor opiniatimisoarei.ro, caruia ii multumim. Timisoreanul a vrut sa traga un semnal de alarma cu privire la faptul ca tot mai multi oameni cu probleme psihice nu sunt supravegheati corespunzator fie de familie, fie, dupa caz, de autoritati.

Daca ati fost martorii unui eveniment sau ai unei situatii neobisnuite care ar putea deveni subiect de stire, contactati-ne la redactie@opiniatimisoarei.ro sau pe contul nostru de Facebook

Exit mobile version