Opinia Timisoarei

Gluma lui CRBL cu Coloana Infinitului a fost platita scump de cantaret! Iata ce urmari incredibile are gestul lui!

Gestul facut de CRBL la Targu Jiu, fotografiindu-se intr-un mod ironic cu Coloana Infinitului nu ramane nepedepsit. Atat de tare i-a suparat pe localnici, incat i-au cerut primarului municipiului Targu Jiu sa ia atitudine.

In cele din urma, edilul Florin Circiumaru a hotarat, impreuna cu membrii Consiliului Local al primariei Targu Jiu sa-l declare prin hotarare de consiliu ,,persona non grata”. Florin Circiumaru a declarat ca gestul sau a creat suparare mare in randul locuitorilor, iar sute de telefoane au fost primite la 984, telefonul cetateanului pus la dispozitie de primarie: ,,Suntem foarte suparati pe gestul facut de cantaret. A manjit opera marelui sculptor si ne-a jignit pe noi, locuitorii acestui oras. Din acest motiv si, la insistentele locutorilor orasului Targu Jiu am luat decizia de a-l declara perona non grata la prima sedinta de Consiliu Local, si sa nu-l mai prindem pe aici. NU are ce cauta in oras si daca mai are un pic de bun simt, sa nu mai revina pe meleagurile noastre” a declarat edilul Circiumaru destul de hotarat in decizia sa.

Contactat de Cancan, CRBL nu a raspun la telefon, in schimb un avocat ne-a declarat ca o astfel de decizie contravine Constitutiei. „Declari persona non grata pe acea pesoana care a incalcat reguli diplomatice stabilite intre state. Autoritatile locale nu pot avea o astfel de initiativa fata de un cetatean roman, intrucat este ilegala, abuziva si este impotriva Constitutiei”.

Exit mobile version