Girocul este cu adevarat o comuna europeana! Ce se va intampla in urmatorii 4 ani, intr-un interviu VIDEO cu primarul Iosif Ionel Toma!

ADVERTORIAL. Girocul a devenit in ultima perioada un orasel cochet, precum un cartier rezidential al Timisoarei, tot mai cautat de cei care doresc liniste si confort, dar si acces usor la infrastructura si la servicii.

Atat Girocul, cat si Chisoda au ajuns tot mai atractive in momentul in care infrastructura a fost pusa la punct, iar cei care au cumparat proprietati in aceasta zona au constatat ca, in comparatie cu Timisoara, totul este mai simplu si mai usor de realizat.

Girocul are mai multe strazi asfaltate decat multe dintre orasele din Timis. La extinderea retelei de apa si canalizare iarasi ne batem cu localitati mai mari decat noi. Avem scoli moderne, gradinite moderne. Din propriile fonduri am reusit sa realizam chiar si transportul in comun catre Timisoara. Acestea s-au putut finaliza printr-o buna gestionare a resurselor, printr-o consultare permanenta cu locuitorii. Pentru ca o primarie moderna, o administratie moderna are tot timpul usa deschisa„, spune primarul Girocului Iosif Ionel Toma.

Mai multe despre acestea, dar si despre multe alte subiecte interesante, aflati din interviul VIDEO de mai jos!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...