Opinia Timisoarei

Ghinionul unei familii din vestul tarii in drumul spre casa

Calatorie cu peripetii pentru o familie in acest sfarsit de saptamana. O manevra pentru evitarea unui accident a dus la o experienta teribila pe o sosea din vestul tarii.

CITESTE SI: Ajutor, salvati-ma din mainile bestiilor! Strigatul disperat din strada al unei fete, aproape dezbracata, care a declansat o ampla operatiune la Timisoara. VIDEO!  

Un barbat si o femeie, sot si sotie, veneau sambata, la orele amiezii de la Lipova. La una dintre intersectiile din localitatea Mandruloc, soferul s-a pomenit ca un altul aflat chiar in fata lui a virat pe neasteptate si a schimbat complet directia.

Ca sa evite impactul, omul a tras brusc de volan, insa manevra s-a dovedit una neinspirata. Autoturismul s-a rasturnat intr-o clipita cu rotile in santul de pe marginea soselei, noteaza arq.ro.

CITESTE SI: A MURIT unda verde dinspre Lugojului spre Punctele Cardinale, la Timisoara. Ce se intampla in scurt timp? 

Atat soferul, cat si sotia sa s-au ales cu o sperietura zdravana si, din fericire, rani superficiale. Doua echipaje SMURD i-au preluat totusi si i-au transportat la Spitalul Judetean Arad pentru investigatii. Medicii au vrut sa se asigure ca sunt complet in afara oricarui pericol.

Exit mobile version