Opinia Timisoarei

Ghinion! Ripensia Timisoara ramane repetenta pe teren propriu, dupa un esec dureros cu echipa din Miercurea Ciuc. Foto

TIMISOARA. Penultimul meci al etapei a 16-a a Ligii 2, totodata penultimul programat in 2021, a avut loc la Timisoara, pe stadionul ”Dan Paltinisanu”, acolo unde s-au intalnit Ripensia si FK Csikszereda. Ambele echipe sperau sa castige jocul pentru a avea speranțe la play-off, in cele din urma dupa un meci nebun jucat in mocirla, oaspetii adjudecandu-si toate punctele.

CITESTE SI:  Stadionul de tip lego de la Timisoara, mai mic decat in planurile initiale, intra in licitatie. Ar trebui sa fie gata in 3 ani si 3 luni si va costa aproape 18 milioane de euro 

Partida a fost spectaculoasa, cu ocazii multe la ambele porti, cu goluri anulate si cu faze litigioase. S-a jucat insa fotbal pe un teren foarte greu, iar in cele din urma echipa mai norocoasa s-a impus. FK Csikszerdeda a castigat cu 2-1, dupa golurile marcate de Claudiu Apro, fost capitan al Ripensiei, acum jucator la Miercurea Ciuc – 16 penalty si Rodrigo Hernando – 64, respectiv Raul Vidrasan – 45.

Dupa un meci spectaculos, in care ambele echipe au avut cate un gol anulat pentru ofsaid, gazdele chiar in ultimul minut, FK Csikszereda castiga cu 2-1 in noroiul de la Timisoara si se apropie la doua puncte de Steaua si FC Buzau, ultimele doua clasate pe locurile de play-off. Ripensia sufera primul esec cu Florin Fabian antrenor si isi poate lua adio de la play-off, echipa banateana avand pana acum doar o singura victorie pe teren propriu, majoritatea punctelor venind din deplasare.

Ripensia: Rus – Sturzu, Rogac, Lalic, Gladun – Stoi (cpt.), Vidrasan (Val. Macritchii 68′) – Piftor (Ene 68′), Golda, Mitrov – Sokovic.

Campionatul se va relua la sfarsitul lunii februarie a anului viitor, cand Ripensia va mai avea 3 etape de jucat in sezonul regular. Timisorenii vor intalni Viitorul Targu Jiu(deplasare), Dacia Unirea Braila(acasa) si Unirea Slobozia(deplasare).

Exit mobile version