Opinia Timisoarei

Gheorghe Noditi: TelPark este un jug in perioada de austeritate!

TIMISOARA. Medicul Gheorghe Noditi, candidatul PDL pentru functia de primar al Timisoarei, spune ca TelPark-ul este una dintre principalele probleme cu care se confrunta Timisoara si timisorenii.

TelPark este o problema care nu a putut fi combatuta de consilierii nostri locali. A adus pierderi financiare pentru Primaria Timisoara. A creat o stare de nemultumire printre timisoreni. TelPark este un jug in perioada de austeritate prin care trecem„, a declarat Gheorghe Noditi.

Gheorghe Noditi adauga ca o alta problema a Timisoarei o reprezinta casele construite de rromi in centrul orasului.

O alta problema care s-a ridicat este cea a caselor construite de romi in centrul civic. Nu am nimic cu etnia roma, dar trebuie să respecte legea„, a mai spus Noditi.

Gheorghe Noditi a mai subliniat ca si-a luat concediu in perioada campaniei electorale. Acesta fiind managerul Spitalului Judetean Timis.

Pe de alta parte, Adelina Tarziu, candidat al PDL pentru un loc in Consiliul Local Timisoara si presedintele Organizatiei de Femei a PDL Timisoara a spus ca forta de munca din Timisoara este angajata pe pozitii de subcalificare.

Desi din punct de vedere statistic somajul este scazut in Timis, 1,78%, acest lucru nu refeclta neaparat o situatie roza fata de forta de munca din Timisoara. Majoritatea fortei de munca este angajata pe pozitii de subcalificare, la banda, pe 1.000 de lei net. Nu exista competitie intre angajatori care sa le ofere oamenilor salarii mai mari”, a spus Adelina Tarziu

Exit mobile version