Opinia Timisoarei

Gheorghe Noditi este candidatul PDL pentru functia de primar al Timisoarei!

TIMISOARA. Directorul Spitalului Judetean din Timisoara, Gheorghe Noditi, va candida pentru functia de primar al Timisoarei, din partea PDL. Anuntul a fost facut dupa ce PDL a amanat sa nominalizeze o persoana care sa intre in cursa electorala.

Gheorghe Noditi si-a anuntat candidatura, in mod oficial, alaturi de presedintele PDL Timis, Constantin Ostaficiuc, in fata Spitalului Judetean Timis.

„V-am promis o surpriza si m-am tinut de cuvant, asa cum m-am tinut de cuvant de fiecare data. In acest context, in Biroul Permanent Judetean al PDL s-a votat sustinerea lui Gheorghe Noditi pentru candidatura la functia de primar al municipiului Timisoara. De ce aceasta optinue? In primul rand pentru ca este un invingator, a castigat Colegiul 4 la alegerile generale, numai o lege stramba nu i-a permis sa intre in Parlament. In al doilea rand, este conducatorul din punct de vedere politic al Colegiului 4 al municipiului Timisoara, in al treilea rand este consilier judetean, in al patrulea rand este directorul Spitalului Judetean, cadru universitar, este colegul nostru in care avem incredere. In acest context, vom avea o campanie pozitiva, nu vom intra in discutii neprincipiale sub nicio forma, ne vom baza pe investitiile care s-au facut in judetul nostru”, a declarat Constantin Ostaficiuc, presedintele PDL Timis.

„Vreau sa multumesc organizatiei PDL Timis pentru increderea acordata. Am ales acest loc de a ma prezenta ca viitor candidat la Primaria Timisoarei pentru ca aici e locul meu de munca si am ales aceasta locatie externa pentru a nu se intelege niciun fel de implementare politica. Sunt un om de formatie medicala, de-a lungul vietii mele am fost invingator, am fost multumit de ceea ce am facut si in final am acceptat si aceasta incercare de a intra in campanie electorala. Trebuie sa multumesc mult CJT, domnului presedinte ca a inteles strategia mea de manager de unitate medicala. Considerandu-ma si facand o analogie cu meseria mea, situatiile de urgenta sunt pe locul intai, asa si Timisoara, pentru mine e pe locul intai„, a declarat Gheorghe Noditi, candidatul PDL la Primaria Timisoara.

Gheorghe Noditi, directorul Spitalului Judetean din Timisoara si consilier judetean al PDL, va candida pentru functia de primar al Timisoarei, a anuntat PDL Timis.

Gheorghe Noditi s-a nascut in 18 octombrie 1954, este casatorit si are doi copii, potrivit CV-ului postat pe site-ul CJT. El ocupa functia de director al Spitalului Clinic de Urgenta Timisoara si este membru al Comisiei pentru sanatate si protectie sociala.

Este de profesie medic primar, avand specialitatea chirurgie plastica si reconstructie. A studiat la Universitatea de Medicina din Timisoara, Facultatea de medicina generala.

Exit mobile version