Opinia Timisoarei

Gheorghe Noditi, candidatul PDL la Primaria Timisoara: Scrisoare catre timisoreni

Sunt nascut in Timisoara, in zodia Balantei, in anul 1954. Am copilarit in Fabric, iar locul de joaca preferat a fost Parcul Copiilor. Au fost vremuri bune, despre care, de fiecare data, imi aduc aminte cu placere. Am absolvit Liceul Sportiv din Timisoara, clasa de handbal. Am practicat acest sport, in continuare, in echipa de profil a Universitatii de Medicina. Am castigat multe competitii, dar am si pierdut! Pana la urma, spiritul de echipa si educatia prin sport au fost un castig pentru mine. Asa am crezut si atunci, asa consider si acum!

In anul 1982, am absolvit Facultatea de Medicina Generala din Timisoara. Am inceput ca doctor la tara. In primii doi ani, am activat ca si medic generalist in comuna timiseana Pesac. Pastrez, chiar si acum, dupa atatia ani, relatia cu oamenii de acolo. O experinta unica si absolut benefica, pe care o recomand tutoror medicilor tineri, aflati la inceput de cariera. Asa am crezut si atunci, asa consider si acum!

Din 1990, pana in prezent, lucrez la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Timisoara si la Casa Austria, inca din ziua in care a fost data in folosinta. Am urmat toate etapele de formare profesionala si acum sunt medic primar chirurgie plastica si reparatorie cu supraspecializare in microchirurgie, doctor in stiinte medicale, membru in multe asociatii profesionale din tara si strainatate. De 30 de ani muncesc in folosul şi in ajutorul oamenilor. Sunt obisnuit sa-mi ascult semenii! Sunt obisnuit sa am grija de oameni! De trei decenii, in fiecare zi, a trebuit sa iau cea mai buna decizie pentru pacientul meu. E menirea mea! Asa am crezut si atunci, asa consider si acum!

Sunt cadru universitar al Universitatii de Medicina si Farmacie „Victor Babes” Timisoara. Sunt implicat in formarea studentilor si rezidentilor. in permanenta am oameni tineri in echipa mea, carora le impartasesc, cu incredere, din experienta mea profesionala. De aproape 4 ani sunt manager al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţa Timişoara. Este una dintre experientele mele manageriale, dar cu siguranta, de departe si cea mai complexa. Sunt casatorit de 29 de ani. Am o sotie minunata, doi copii si o nepotica superba. Familia este bucuria si satisfactia care conteaza. Asa am crezut si atunci, asa consider si acum!

Sunt un sustinator al sportului, o parte din timpul liber fac sport. Iubesc muzica, imi place jazzul si sunt, dintotdeauna, fan Phoenix. imi plac cartile de istorie si filmele de actiune. Cred in puterea lucrului bine facut! Cred ca orice om are rezultate extraordinare, mai ales atunci cand stie ca este apreciat.

Cred in Timisoara si in timisoreni! Asa am crezut si atunci, asa consider si acum!
Din aceasta ratiune si bazandu-ma pe tot ceea ce am expus mai sus, am luat decizia de candida pentru cea mai importanta pozitie administrativa din Timisoara: cea de primar!

Intru in alegeri increzator in echipa mea si in sansa noastra, a tuturor timisorenilor!

Cu respect,
Dr. Gheorghe Noditi

Exit mobile version