Opinia Timisoarei

Gheorghe Noditi, candidatul PDL la Primaria Timisoara: Este exclus sa ma retrag! E doar un zvon al USL care confirma disperarea lui Nicolae Robu

TIMISOARA. Gheorghe Noditi, candidatul PDL la Primaria Timisoara, a tinut sa nege zvonurile conform carora ar avea intentia de a se retrage din cursa electorala pentru a sustine un alt candidat.

Potrivit lui Gheorghe Noditi, aceste zvonuri vin din zona USL, in timp ce mesajul sau se adreseaza cetatenilor Timisoarei.

Zvonurile vin clar din zona USL. Aceasta campanie faraonica pe care si-o face Nicolae Robu in plina criza economica, confirma disperarea candidatului vizavi de unele sondaje de opinie. Este exclus sa ma retrag. Mesajul meu se adreseaza cetatenilor Timisoarei, celor care isi doresc o administratie depolitizata. Pe laga electoratul PDL, mizez si pe sustinatori din alte partide politice, de exemplu din PNTCD, dupa retragerea lui Gheorghe Ciuhandu„, a declarat Noditi.

Recent au aparut unele zvonuri in presa locala cum ca Gheorghe Noditi ar intentiona sa se retraga din cursa electorala pentru fotoliul de primar al Timisoarei.

Care sunt proiectele lui Gheorghe Noditi pentru Timisoara?

Dupa mai multe discutii cu timisorenii si dupa ce a analizat mai multe sondaje facute de-a lungul timpului printre locuitorii orasului, candidatul PDL la Primaria Timisoara, Gheorghe Noditi a intocmit un plan cu prioritatile pentru timisoreni, proiecte pe care isi propune sa le puna in practica:

– Infiintarea unei maternitati la standarde europene
– Construirea de noi gradinite si crese in Timisoara
– Rezolvarea problemei cainilor vagabonzi de pe strazile orasului
– Reabilitarea Zonei de agrement de la Padurea Verde
– Descongestionarea traficului in Timisoara
– Reabilitarea portilor rutiere ale Timisoarei
– Transformarea centrului Timisoarei in zona pietonala
– Acordarea de facilitati pentru persoanele cu venituri reduse

PNL Timis a trimis presei un comunicat, drept raspuns pentru Gheorghe Noditi:

„In prima lectie de strategie politica se spune ca atunci cand esti slab, principala modalitate de a iesi din anonimat este sa-l ataci pe cel mai puternic si bine plasat in batalie. Totusi, oponentii nostri exagereaza cu acest tip de comunicare. Ii invitam sa treaca la lectia a doua, in care sa prezinte proiecte pentru cetateni si sa intre in dialog cu acestia”.

Exit mobile version