Opinia Timisoarei

Gheorghe Ciuhandu s-a decis: candideaza! S-a inteles cu Pavelescu si va reprezenta PNTCD la alegeri

UPDATE: Rodica Vlad a anuntat ca paraseste PNTCD!

Rodica Vlad, presedintele PNTCD, aripa condusa de Aurelian Pavelescu la nivelul judetului Timis, a anuntat ca doreste sa paraseasca partidul in urma deciziei luate de Pavelescu de a-l sustine pe Gheorghe Ciuhandu pentru a candida la un nou mandat de primar.

„A fost o incercare a domnului Pavelescu de a redresa partidul. In final a considerat ca domnul Ciuhandu este un brand. (…) Am promis electoratului ca nu voi ramane sub formula aceasta si nu voi ramane sub nicio forma. (…) Vreau sa plec. Nu am avut timp sa o fac deja pentru ca am aflat abia ieri. Relatia dintre mine si Pavelescu a fost foarte stransa, i-am fost foarte loiala. Nu stiu daca ma duc in alt partid. Eu am o cariera pusa la punct insa intotdeauna am vrut sa daruiesc, din ceea ce aveam in plus, orasului. Am vrut sa daruiesc orasului din energia mea”, a declarat Rodica Vlad pentru www.opiniatimisoarei.ro.

__________________________________________________

TIMISOARA. Gheorghe Ciuhandu si Aurelian Pavelescu au batut palma! Actualul primar al Timisoarei va candida pentru cel de-al cincilea mandat sub sigla PNTCD.

Aurelian Pavelescu a declarat pentru www.opiniatimisoarei.ro ca Biroul National de Conducere al PNTCD a decis sa il sustina pe Gheorghe Ciuhandu pentru un nou mandat la Primaria Timisoara.

„S-a hotarat ca domnul Ciuhandu sa fie candidatul PNTCD la Primaria Timisoara. Am trecut peste orgolii. Era clar ca interesul partidului este mai important. Biroul National de Conducere a decis ca aceasta este verianta cea mai buna”, a declarat Aurelian Pavelescu.

„Am avut o discutie ieri cu domnul Pavelescu si am convenit impreuna ca in conformitate cu dorinta exprimata de membrii partidului din judetul Timis sa mergem in aceste alegeri ca si PNTCD. Purtam discutii in continuare”, a declarat pentru www.opiniatimisoarei.ro, Gheorghe Ciuhandu.

Exit mobile version