Opinia Timisoarei

Gheorghe Ciuhandu nu e de acord cu comasarea alegerilor si vrea sa mearga la primaria Timisoara pe lista PNTCD!

TIMISOARA. Gheorghe Ciuhandu sustine in continuare ca nu a luat inca o decizie finala in privinta unei noi candidaturi la Primaria Timisoara, insa spune ca daca o va face vrea sa mearga din partea PNTCD si nu ca independent.

Iau in considerare sa candidez pe lista partidului, nu ca independent, dar pana atunci mai este, vom vedea„, a spus astazi Gheorghe Ciuhandu.

Intrebat daca PNTCD va fi in aceeasi incertitudine si destramat pana in toamna anului viitor, ce solutie are partidul ca sa-si trimita totusi candidatii in alegeri, Ciuhandu precizeaza ca „nici nu-mi pun problema sa ramana aceeasi situatie in partid si ma astept ca in zilele urmatoare sa fie recunoscut congresul partidului din 18 iulie„.

Din punctul meu de vedere, problemele se vor rezolva, iar, daca nu, exista varianta listei civice, la altii se practica„, adica liste de independenti, a explicat liderul taranist, pe modelul Karlsruhe, oras in care la alegerile locale a existat „lista Karlsruhe” pe care s-au inscris diverse persoane neafiliate la partide politice traditionale, dar care s-au implicat in administratia locala.

Sunt 2 blocuri electorale mari. Nici unul, nici altul nu reprezinta o alternativa buna in momentul de fata. Noi ar trebui sa mergem pe o a treia cale, pentru cei nemultumiti. Daca 40% din electori merg la alegeri, ceilalti 60% sunt nemultumiti„, a mai spus Ciuhandu.

Liderul taranist a precizat ca nu e de acord cu comasarea alegerilor. „Eu, ca primar, nu sunt incalzit deloc ca voi avea mandatul cu 3 luni mai lung si asta nu e o justificare pentru comasarea alegerilor„, a adaugat Ciuhandu.

Exit mobile version