Opinia Timisoarei

Gheorghe Ciuhandu la vot: Timisoara are nevoie de un primar tanar, sanatos si care sa poata continua ceea ce am inceput noi cu 16 ani in urma

Actualul primar al Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu, candidatul Uniunii pentru Timis la functia de consilier local, a votat in zona Buziasului, unde locuieste, impreuna cu familia.

Imediat dupa ora 10:00, Ciuhandu s-a prezentat la sectia 211 de la Centrul logistic de pe strada Torac impreuna cu sotia, fiul si cei doi nepotei.

L-au insotit, de asemenea, viceprimarul Adrian Orza si stafful de campanie al acestuia.

Am venit la vot cu ganduri pozitive. Am votat pentru ce-i mai bine pentru oras, oameni tineri, oameni sanatosi, oameni dinamici, oameni care cunosc problemele. Timisoara are nevoie de un primar tanar, dinamic, sanatos, in primul rand, si care sa cunoasca si sa poata continua ceea ce am inceput noi cu 16 ani in urma. Daca n-as crede ca va fi mai bine, pana acum, n-as fi venit sa votez. Cred ca va fi mai bine. Sunt fericit, pentru ca vreau sa-mi recapat statutul de persoana privata, care e un mare lucru. Lumea nu il poate aprecia cata vreme vede pe la televizor numai primari taind panglici si asa mai departe. Eu n-am fost chiar unul din-astia, desi in ultima vreme am cam taiat panglici, dar le-am taiat pe bune. Doresc sa revin o persoana privata, sa ma dedic familiei, sa-mi continui activitatea in domeniul privat, sa nu mai depind si sa nu fiu obiect de disputa si de comentarii in mass-media, de multe ori rauvoitoare si tendentioase.  Ies la pensie cu datoria implinita, mi-am facut datoria„, a declarat Gheorghe Ciuhandu la iesirea de la urne.

Exit mobile version