Opinia Timisoarei

Gheorghe Ciuhandu despre candidatura: PNTCD Timis este pregatit sa castige Primaria Timisoara si majoritatea in consiliul local

TIMISOARA. Seful PNTCD Timis este pregatit pentru a castiga un nou mandat de primar al Timisoarei. Desi evita sa spuna ca va candida, Ciuhandu anunta ca PNTCD este pregatit sa castige Primaria si majoritatea in consiliul local. Asta dupa ce presedintele mare al partidului, Aurelian Pavelescu, a spus, in urma cu ceva timp, ca Gheorghe Ciuhandu este cea mai buna varianta pentru Primaria Timisoara.

Intrebat daca va candida sau nu pentru cel de-al cincilea mandat, actualul primar al Timisoarei a spus ca o sa anunte la momentul potrivit eventuala lui candidatura. ”Mai sunt doua luni pana la alegeri, campania electorala incepe in mai. Asa mai socializam, devenim mai simpatici, mai castigam doi-trei votanti, dupa aceea o sa va dam si vestea cea buna. Veste buna pentru noi…”, ne-a declarat Ciuhandu.

Liderii PNTCD Timis au facut un apel pentru toti membrii formatiunii politice.

”Stim ca in acest an vom asista la, probabil, cea mai murdara campanie electorala din istoria orasului nostru. (…) PNTCD Timis intra unit in alegeri, pregatit sa castige Primaria Municipiului Timisoara, majoritatea in Consiliul Local Timisoara, sa obtina un numar important de mandate in Consiliul Judetean Timis si un numar de primari si consilieri locali cel putin egal cu cel obtinut in 2008”, a transmis Gheorghe Ciuhandu.

Potrivit acestuia, orasul Timisoara este considerat un model si o oaza europeana in Romania. El face apel la membrii PNTCD sa se mobilizeze pentru campania care va incepe in mai. In plus, saptamana viitoare va semna o alianta cu Forumul Democrat al Germanilor din Banat si, probabil, cu alte ONG-uri.

In ceea ce priveste o eventuala sustinere din partea PDL, liderul taranistilor timiseni a spus ca PDL o sa aiba propriul candidat pentru Primarie. ”Ei merg pe calea lor, noi mergem pe calea noastra”, a conchis primarul Timisoarei.

Exit mobile version