Opinia Timisoarei

Gheorghe Ciobanu paraseste PDL. Ostaficiuc: Orice plecare e o pierdere pentru partid, dar nimeni nu e de neinlocuit

TIMISOARA. Deputatul Gheorghe Ciobanu a demisionat miercuri dupa-amiaza din PDL, partidul pe care l-a reprezentat in Parlament. Presedintele PDL Timis spune ca acesta nu e de neinlocuit.

Gheorghe Ciobanu si-a dat demisia din PDL prin intermediul consilierului sau, Ramona Olteanu care a dus la sediul partidului atat demisia deputatului, cat si demisia sa.

Regret ca pleaca, dar le urez succes in activitatea lor viitoare. Noi ne vedem de treaba, drumul nostru este clar, alegerile locale, vrem sa le castigam, echipa PDL este puternica, nimeni nu e de neinlocuit, asa ca nu ne facem niciun fel de problema. Cert e ca avem posibilitati de a dubla-tripla orice candidatura. Orice om care pleaca din PDL e o pierdere pentru partid, orice om care pleaca dintr-un partid e o pierdere pentru acel partid„, a declarat Constantin Ostaficiuc, presedintele PDL Timis.

Intrebat daca sunt semnale ca si unii primari doresc sa paraseasca partidul, Ostaficiuc a spus ca nu are astfel de semnale.

Nu avem primari care si-au exprimat in scris optiunea de a demisiona din PDL, sunt discutii, am inteles ca maine va fi o vizita din partea unuia dintre partidele de opozitie, la Timisoara, se vor face promisiuni, vom vedea dupa aceea, dar  cu regret spun, orice plecare e importanta pentru noi. Nu stiu la ce partid au plecat si nici nu ne intereseaza„, a mai spus Ostaficiuc.

Joi, la Timisoara sunt asteptati Victor Ponta, presedintele PSD si Liviu Dragnea, secretarul general al PSD, care cel mai probabil vor anunta intrarea in PSD a lui Gheorghe Ciobanu.

Exit mobile version