Opinia Timisoarei

Get EXITed! Revolution Festival iese in strada, la Timisoara! Unde va fi show cu flacari?

TIMISOARA. Seara de vineri, ce precede evenimentul de la Muzeul Satului, este potrivita pentru ca timisorenii sa se bucure de o atmosfera cu totul speciala.

Pentru a celebra un nou inceput, acestia sunt invitati in centrul Timisoarei, intre orele 20.00 si 22.00, la un pre-eveniment ce se doreste a fi punctul de pornire al Revolution Festival.

Spectacolul reuneste pentru prima data artisti si acrobati din 4 studiouri diferite, atat din Romania, cat si din Serbia. Pret de o jumatate de ora, trupa Pyraessence din Timisoara va prezenta pe strada Marasti, in fata Infodesk-ului Revolution Festival, un spectaculos show cu flacari.

Apoi, pe traseul strada Marasti, Piata Victoriei, strada Alba Iulia, artistii Teatrului Inex din Belgrad vor prezenta elemente de circ contemporan. In acelasi timp, aflati pentru prima data in Timisoara, artistii New Entertainment Group din Novi Sad vor delecta publicul cu evolutii ale acrobatilor pe picioroange, dar si cu cele ale dansatorilor. Spectacolul stradal va beneficia si de prezenta dansatorilor de la Pointe Dance Studio.

Aceeasi echipa, formata din acrobati si artisti din cele doua tari, va putea fi urmarita in cadrul Get EXITed! Revolution Festival. Pe langa experienta interactiva, publicul se va bucura si de sculpturile ce poarta semnatura Viktor Kiša.

Portile Get EXITed! Revolution Festival se deschid sambata, 30 mai la ora 18.00.

Exit mobile version