Opinia Timisoarei

Gestul incredibil facut de o fata de 13 ani pentru ca mama nu a lasat-o in club. Ce i s-a intamplat la Timisoara?

TIMISOARA. Teribilismul adolescentei face noi victime. Inca de la varste fragede tinerii fac acte de bravura duse la extrem. De cele mai multe ori acestea au loc dupa conflicte sau diferende de opinii cu parintii lor.

La fel s-a intamplat cu o fata de doar 13 ani din Arad care a vrut sa mearga intr-un club, cu prietenii, insa parintii i-au interzis acest lucru. Tanara nu a stat prea mult pe ganduri si, pentru a se razbuna pe mama ei, care a fost ferma in decizia de a nu o lasa sa petreaca in club, a inghitit mai multe pastile de Fenobarbital.

Medicamentul ii putea fi fatal, daca nu au fi fost gasita la timp de parinti, imediat dupa gestul necugetat.

Tanara a fost adusa de urgenta la Timisoara, la Spitalul de Copii ”Louis Turcanu”, insa a fost transferata imediat la Clinica ATI de la Spitalul Judetean.

Acum fata este in stare buna. A fost dializata. Deoarece medicamentul se metabolizeaza greu de organism i s-a facut o dializa renala”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, medicul Ovidiu Bedreag, seful Clinicii ATI de la Spitalul Judetean Timisoara.

Intrebat daca medicamentul i-ar fi putut fi fatal, Bedreag a spus ca tanara, din cauza gestului sau pe care il catalogheaza a fi mai mult teribilism decat sinucidere, si-ar fi putut pierde viata.

Din cauza acestui medicament intri in somn profund, cordul bate incet, apoi intri in stop cardio-respirator. Ajungand la spital, viata poate fi salvata. Asa s-a intamplat in cazul acestei fete. Trebuie asigurat suport respirator si hemodinamic, pana cand cantitatea de drog din sange scade”, a mai precizat medicul Ovidiu Bedreag.

Cel mai probabil tanara va mai ramane internata in spital cateva zile, sub supravegherea medicilor.

Exit mobile version