Opinia Timisoarei

Gestul emotionant al unui sofer din Timisoara care a lovit un caine ce i-a tasnit in fata masinii

TIMISOARA. Moment dureros pentru un sofer cu suflet mare caruia i-a tasnit un catel in fata masinii pe o strada din Timisoara, luni seara.
Accidentul s-a petrecut chiar sub ochii stapanului.

Desi n-a avut nicio vina, nu i-a fost totuna stiind ca a lovit animalul si isi doreste doar sa stie care este starea lui de sanatate. Intrucat nu a reusit sa afle telefonul omului, deoarece aceasta a fugit imediat cu cainele la veterinar, conducatorul auto a facut un apel pe Facebook, pe pagina Info Trafic Jud Timis, si nadajduieste ca stapanul catelusului il va contacta.

Salut, asta seara in zona Freidorf un catelus mi-a sarit in fata masinii ,in jurul orei 18:00,si inevitabil l-am lovit.
Draga stapan, sper ca esti pe grup, sincer imi pare rau pentru catelus, nu am apucat sa vorbim pentru ca ai plecat cu el la cabinetul veterinar,din pacate si eu a trebuit sa plec acasa,am vorbit un pic cu vecina dvs. in speranta ca pot obtine nr dv de telefon dar nu il avea.
Mentionez ca nu am nici o pretentie pt. daunele masinii, ma intereseaza doar starea de sanatate a catelusului(scrieti in privat).
PS: Multa sanatare catelusului si sper ca pe viitor sa ii puneti lesa cand il scoateti din casa,mai ales ca locuiti destul de aproape de o strada circulata„, a scris soferul pe reteaua de socializare.

Gestul sau i-a miscat pe internauti, care s-au grabit sa-l aplaude pentru omenie si i-au transmis felicitari.

FOTO: Arhiva

Exit mobile version