Opinia Timisoarei

Gest nebunesc. Un barbat a incercat sa-si dea foc in fata Palatului Dicasterial la Timisoara. Video

TIMISOARA. Momente de panica pe o strada din centrul Timisoarei. Furios pe autoritati, un barbat de 67 de ani a incercat sa-si dea foc in fata Palatului Dicasterial, care adaposteste instantele timisene.

Omul a vrut in acest fel sa protesteze fata de faptul ca un dosar in care este implicat ar urma sa fie clasat. In urma cu cativa ani, acesta a depus plangere impotriva unui politist si a unor jandarmi care l-ar fi batut pana l-au bagat in spital. Detalii mai jos!

CITESTE SI: Un barbat acuza cativa politisti din Timisoara ca l-au batut si l-au bagat in spital. Care este varianta Politiei!

Este vorba de un politist care a fost implicat intr-un alt dosar celebru ‘Minore pentru VIP-uri’, in care a si fost condamnat.

In 2013, sustine protestatarul, politistul era angajat la Sectia 3 Politie si se iubea cu fiica sa, iar parintele nu a fost de acord cu relatia lor. Pentru ca a intervenit, ar fi fost snopit in bataie.

Joi dimineata, barbatul a venit in fata Palatului Dicasterial decis sa traga un semnal de alarma. A amenintat ca-si da foc, insa inainte sa scoata sticla cu benzina pe care o avea intr-o sacosa si faca gestul necugetat, jandarmii aflati in zona au sarit si l-au oprit. L-au luat pe sus si l-au dus la audieri.

VIDEO: George Stefanita

Exit mobile version