Opinia Timisoarei

Georgica Cornu, implicat intr-un accident aproape de Timisoara! Ce a patit omul de afaceri? FOTO si VIDEO!

TIMISOARA. Ziua de vineri 13 a fost cu ghinion pentru cunoscutul om de afaceri Georgica Cornu. Acesta a fost implicat intr-un accident produs vineri dupa-amiaza la cativa kilometri de Timisoara, in localitatea Remetea Mare.

Cornu se indrepta spre Herneacova, iar la iesirea din Remetea Mare, a lovit un Opel Agila care mergea catre Timisoara. In urma impactului, roata din stanga fata de la masina omului de afaceri, un BMW, a sarit, iar autoturismul a rulat cateva sute de metri pe sosea. Celalalt sofer a iesit in decor.

Din fericire, Georgica Cornu, cunoscutul patron al mai multor firme de constructii si instalatii din Timisoara si Drobeta Turnu Severin, a scapat doar cu o sperietura zdravana.

Celalalt conducator auto s-a ales cu cateva rani usoare.

Traficul pe soseaua Timisoara Lugoj a fost dat peste cap din pricina accidentului.

Culmea coincidentei, tot astazi, si Lucian Caraiman, fostul asociat al lui Georgica Cornu a fost implicat intr-un accident de circulatie in judetul Caras Severin, in localitatea Jupa. Caraiman se afla intr-o masina apartinand Serviciului de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog Mehedinti, care s-a rasturnat in afara partii carosabile, dupa ce un alt autoturism s-a angajat intr-o depasire. In urma accidentului, Caraiman si un politist au fost raniti si transportati la spitalul din Caransebes pentru ingrijiri medicale, ei fiind in stare stabila.

Fostul asociat al lui Georgica Cornu era condus la Mehedinti de catre oamenii legii, unde aveau loc mai multe perchezitii care vizau un dosar de delapidare si abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave, in care este implicata firma SC Confort SA.

Exit mobile version