Opinia Timisoarei

Georgica Cornu despre Marina Almasan: Era femeia de serviciu a lui Socaciu!

Georgica Cornu a declarat ca nu se mai intelegea cu sotia sa de trei ani si ca intentiona sa divorteze. Omul de afaceri a marturisit ca Marina Almasan i-a intrat incet-incet in suflet.

Georgica Cornu a povestit cum a cunoscut-o pe Marina Almasan si cum vrea sa mearga mai departe aceasta relatie.

„Ne-am vazut la un bal la Timisoara si nici nu am dat mana unul cu altul, ea era prezentatoare, eu am donat niste bani. Dupa doua saptamani m-a sunat si m-a intrebat daca nu as vrea sa ii sponsorizez o emisiune de Craciun. I-am spus ca e o perioada grea si am stabilit ca, daca o sa vin la Bucuresti, o sa bem o cafea. Lucru care s-a intamplat, dupa un timp, intr-un loc public. Mi-a spus ca are un salariu mic la TVR si ca trebuie sa se ocupe de sponsorizari. I-am oferit o rubrica permanenta in ziarul meu din Severin. Am luat masa, nu ne-am ascuns, s-au apropiat relatiile intre noi si am devenit prieteni. Am descoperit un om extraordinar, cu principii, care se ocupa de copii, de casa”, a dezvaluit George Cornu la „Happy Hour”.

Totusi, afaceristul nu are cuvinte prea frumoase despre fostul sot al Marinei, Victor Socaciu.

„Avea o viata formala cu domnul deputat, ea practic era femeia de serviciu a lui Socaciu. El venea acasa sa manance, sa doarma si sa ii puna hainele la dispozitie la spalat si calcat, in rest nu avea nicio treaba, ca el era ocupat. Cred ca el a folosit serviciile de informare, pentru a asculta telefoanele si a urmarit totul”, a mai spus omul de afaceri.

Declaratii-soc ale avocatei Marinei: „Voia sa divorteze de acum 4-5 ani”

„Marina a vrut sa faca pasul spre divort acum patru-cinci ani, dar copilul era prea mic, iar apoi domnul Socaciu s-a imbolnavit. A vrut sa stea langa el, poate se vor intelege apoi, se vor lamuri problemele. Acum, au hotarat sa imparta custodia. Cred ca sunt un cuplu care a hotarat demult sa se desparta”, a spus avocata Marinei Almasan.

Exit mobile version