Opinia Timisoarei

George Simion, liderul AUR, anunta la Timisoara formarea unei ligi anti Fritz, cu fosti primari si presedinti de Consiliu Judetean

TIMISOARA. Liderul AUR, George Simion, anunta ca, in curand, la Timisoara se va forma un parteneriat politic caruia se alatura fosti primari si presedinti de Consiliu Judetean, dar si alte nume importante din oras, care se va numi Liga anti Fritz si va avea ca principal obiectiv inlaturarea primarului Dominic Fritz din functie inainte de incheierea mandatului.

CITESTE SI: Protest violent la Primaria Timisoara. George Simion si mai multi simpatizanti AUR au intrat cu forta in institutie. Video 

Simion spune ca primarul Dominic Fritz a mintit nu doar in campania electorala, cand le promitea timisorenilor transparenta, ci si vineri, in declaratia pe care a facut-o dupa intrarea violenta a unui grup de protestatari in Primaria Timisoara.

Vom incepe, probabil, sa strangem semnaturi pentru ca Dominic Fritz sa nu mai fie primarul Timisoarei pana in 2024.

O sa anuntam in zilele urmatoare componenta AUR pe plan local pentru eliminarea primarului Dominic Fritz din viata politica romaneasca prin alegeri democratice. Daca doriti, o liga anti Fritz, nu anti Fritz cetateanul german parasutat la Timisoara, ci a lui Dominic Fritz care a promis timisorenilor normalitate si ati ajuns ca in Bucuresti, unde s a facut prapad si nu avem caldura in case, situatie similara si aici, in multe blocuri din Timisoara. O administratie paguboasa, care a platit peste 20 de milioane de euro din bugetul romanilor, pentru ca nu a fost in stare sa gestioneze situatia de la Colterm si o administratie care nu furnizeaza ce a promis – transparenta. In momentul in care nu esti in stare sa rez probleme elementare…

Ma bucur ca reprezentanti de la mai multe partide politice, dintre autoritatile locale care au condus tiisoata si jud au anuntat ca se alatura ligii anti fritz, vom avea evenimente publice perioadice si vom incepe, probabil, sa strangem semanturi pentru ca dominic fritz sa nu mai fie primarul Timisoarei pana in 2024, pentru ca nu merita„, a spus George Simion in cadrul unei conferinte organizata la Timisoara.

CITESTE SI: Asociatia Municipiilor din Romania, solidara cu Dominic Fritz, condamna incidentul cu AUR de la Primaria Timisoara. 23 de primari au semnat

George Simion a subliniat faptul ca, intre cei care s-au alaturat Ligii anti Fritz, se numara fosti primari si presedinti de Consiliu Judetean, iar in perioada urmatoare va face publice numele acestora.

Il vom invinge la urmatoarele alegeri, care speram sa nu fie la termen, pe primarul Dominic Fritz. Sunt fosti primari si presedinti de Consiliu Judetean si sunt formatiuni politice care adera la aceasta liga. Stabilind abia ieri acest format, nu am acceptul lor sa le facem numele public insa, la urmatoarea conferinta vom anunta componenta ligii anti Fritz pentru demiterea primarului Klaus… nu, e primarul lui Klaus Iohannis…am zis bine, nu? El a venit si l-a sustinut presedintele Iohannis. Vom anunta, veti avea surprize, mai toata lumea buna a Timisoarei.. Va fi sub forma unei aliante. Cu semnaturi asumate politic. Sigur.

Un parteneriat politic intre mai multi actori politici de diferite ideologii care isi dau mana pentru un obiectiv comun, Dominic Fritz sa nu mai fie primarul timisoarei. Vom face activitati politice, strangem semnaturi, constientizam populatia ca nu mai trebuie sa-l voteze pe Dominic Fritz, proteste stradale. Toata plaja de instrumente politice pe care le avem la dispozitie pentru ca Dominic Fritz sa nu mai fie primar al Timisoarei.

Este una dintre polisibilitati sa strangem semnaturi pentru un referendum local de demitere„, a adaugat liderul AUR, George Simion.

CITESTE SI: Jandarmii au dat primele 12 amenzi, dupa descinderea membrilor si simpatizantilor AUR la Primaria Timisoara

Va reamintim, in cursul zilei de vineri, un grup de protestatari, in frunte cu George Simion, a intrat in Primaria Timisoara, unde a scandat lozinci impotriva lui Dominic Fritz. In urma evenimentului, jandarmii au dat mai multe amenzi celor care nu au purtat masca de protectie, dar si pentru tulburarea linistii publice.

 

Exit mobile version